Styrelsens information augusti
28 augusti, 2019
Varmvattnet avstängt på Kolbäcksgränd
19 oktober, 2019

Styrelsens information september

Pubkväll – 16 oktober

Nu är det snart dags för pubkväll på Gränden med tema “Grändens historia”. Kom och lyssna på några medlemmar som berättar om Kolbäcksgränd på 50-talet. Ta gärna med egna bilder om du har några hemma eller kom bara för att umgås med lite grannar under en trevlig kväll.

Datum: 16 oktober

Tid: 19:00

Plats: föreningslokalen

Bytesbörsen

Du som ställer in föremål i bytesbörsen är också ansvarig för att ta dem därifrån om ingen har tagit det du ställde dit. Gå gärna förbi bytesbörsen och se om det finns något som kan få nytt liv i ert hem!

Mobila miljöstationen

Mobila miljöstationen tar emot ditt farliga avfall och din småelektronik och kommer till Bagarmossen 22 oktober.  Den står vid korsningen Byälvsvägen/Ljusnevägen, kl. 19‑19.45.

Renovering

Styrelsen planerar att göra om en lokal till övernattningslägenhet. Ta gärna kontakt med styrelsen på info@brffriheten.se om du är särskilt kunnig, exempelvis arkitekt, och skulle vilja vara delaktig i utformandet av den nya övernattningslägenheten.

Trädgårdsdag

Den 13 oktober är det dags för trädgårdsdag på Gränden. Vi bär in trädgårdsmöbler och krattar i ordning runt om på Gränden samt äter grillad korv. Samling i lekparken vid 10:00 och arbetet beräknas pågå till 13-tiden och därefter är det korvgrillning.