Vattenavstängning tisdag den 3 november
30 oktober, 2020
Styrelsens information December
20 december, 2020

Styrelsens information November

Motioner till årsstämman

Dina förslag och idéer är viktiga. Skriv en eller flera motioner och lämna in dem till styrelsen senast 1 januari. Mejla oss eller lämna dem på expeditionen.

Ny torktumlare

Nu har vi installerat en ny torktumlare till tvättstugorna i K33.

Testa brandvarnare

Nu när vintern närmar sig är det passande att kontrollera att alla brandvarnare fungerar. Testa din brandvarnare genom att hålla inne knappen på undersidan. Om den inte börjar tjuta behöver vi byta batteri. Hör i så fall av dig till vicevärden. Dammsug gärna brandvarnaren när du ändå håller på – den mår bättre om den är fri från damm.

Depositionsavgifter

När man lånar föreningslokalen eller hyr övernattningsrummet får man lämna en depositionsavgift för att få ut nyckeln. Vi vill gärna att ni som inte fått tillbaka era depositionsavgifter kommer in till expeditionen.

Den är öppen på torsdagar klockan 19–20. Ta med kvittot.

Grovsoprummet

Mängden emballage som slängs i grovsoprummet har ökat mycket den senaste tiden. Nu vill vi be alla att vika ihop och platta till kartonger och andra skrymmande föremål innan ni slänger ner dem i kärlen. Då ryms det mer och vi håller nere kostnaderna för avfallshanteringen.

Kom ihåg

…att under vintern ställa in cyklar som inte används i cykelrummen – det underlättar vid snöröjningen. Mer information om cykelrummen hittar du på sida 16 och 17 i Värt att veta.

 

Nästa styrelsemöte är den 16 december.

Hälsningar
Styrelsen Brf Friheten