Styrelsens information april
13 april, 2018
Föreningens cyklar
19 maj, 2018

Styrelsens information maj

Expeditionen stängd

Torsdagen den 10 maj är expeditionen stängd.

Grändens trädgård för alla

Bärbuskar och äppelträd är till för alla som bor på Kolbäcksgränd. I den inre gården finns det några pallkragar med odling av bland annat kryddväxter, som alla medlemmar får ta av. Några medlemmar har särskilt ansvar för odlingslådorna. Vill du hjälpa till är du välkommen att höra av dig.

Fasta grillar finns vid nr 1 och 25 samt på två platser i den inre gården. En flyttbar grill står i närheten av nr 15. Grillkol står du för själv och du lämnar grillen i ett skick som gör att nästa användare inte behöver börja med att städa.

Matavfallscontainer

För att minimera att matavfallspåsen blöter igenom läggs hushållspapper i botten. Varva gärna matavfallet med använt hushållspapper och låt skalresterna rinna av innan de läggs i påsen. Även om matavfallspåsen inte blöter igenom när den förvaras i lägenheten kan den göra det i containern i väntan på tömning.

No- reply

När styrelsen skickar ut information via e-post görs det från en adress som inte går att skicka frågor eller kommentarer till. Dessa ställs istället till den adress som finns uppgiven i Värt att veta.

Portlåsenkät

Än finns det tid att lämna din synpunkt angående den portlåsenkät som är utdelad i brevlådorna.

Trädgårdslördag

Snart är det dags att träffas för att städa på gränden. Vi träffas i lekparken klockan 10 den 19 maj. Välkommen!