Föreningens cyklar
19 maj, 2018
Styrelsens information juni del 2
27 juni, 2018

Styrelsens information juni

Allergitvättstugan K30

Tvättstuga nr 4 är främst avsedd för allergiker. Har du själv husdjur får du inte använda den tvättstugan. Endast tvättmedel som är godkända av Astma-Allergiförbundet får användas i tvättstuga 4. Djur får inte vara med i någon av grändens tvättstugor.

Eldningsförbud

Länsstyrelsen har beslutat om eldningsförbud i Stockholms län. Grillning är endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning. Var också försiktig med cigarettfimpar och till exempel verktyg som kan slå gnistor. Läs mer om detta på Länsstyrelsens hemsida.

Portlås enkät

115 röster har kommit in. Förslag 1 fick 96 röster, förslag 2 fick 16 röster och förslag 3 fick 3 röster. Det innebär att styrselsen avvaktar med att införa nytt passersystem.

Trädgårdslördag

Tack för den insats som gjordes av de medlemmar som kom och hjälpte till på trädgårdslördagen.

Äppelträden i parken

Äppelträden har drabbats av sjukdomen kräfta, de kommer bytas ut. Sjukdomen gör att grenarna blir skörare och skörare. Trädgårdsgruppen uppmanar att träden inte används som klätterträd då grenarna kan brista.