Styrelsens information mars
14 mars, 2017
Felsökning pågår
6 april, 2017

Styrelsens information apriil

Bytesbörsen

Just nu finns det flera saker i bytesbörsen som har varit där för länge. Det är dags för dig som har ställt dit saker att se om de finns kvar. Om de finns kvar är det du som får ta hand om dem igen. I bytesbörsen ansvarar du för sakerna du ställer i bytesbörsen för att se om någon av grannarna söker det du inte längre behöver.

Kvarglömda kläder

I föreningens tvättstugor har det börjat växa högar av kvarglömda kläder på hyllor och i tvättkorgar. Tvättkorgarna finns där för att underlätta förflyttningen av kläder mellan maskinerna eller till torkskåp och torkrum.

Lekparksmötet

Lördagen den 1 april hölls ett möte om den kommande renoveringen av lekparken. Det visade sig att förslag 1 angående de två lekställningar som fanns att välja mellan fick flest röster, som underlag önskades naturmaterial. Volträcket ska vara kvar i parken, men flyttas dit det går att skapa tillräckligt djupt underlag. Nät för sandlådorna ska inskaffas för att minska kattbajs. Det bygger på att alla tar ansvar och alltid lägger på nätet innan man lämnar sandlådan om inget barn är kvar där.

Sommarjobb

Även i år kommer föreningen behöva hjälp av en eller två personer som ansvarar för vattningen av växter. Hör av dig till Annica i styrelsen om du vill veta mer vad det innebär och för att anmäla intresse.

Trädgårdslördag

Välkommen den 6 maj på vårens trädgårdslördag. Vi samlas klockan tio i lekparken för att städa och få njuta av belöningen efter några timmars arbete- grillad korv med bröd och dryck.