Styrelsens information December
20 december, 2020
Frågor och svar kring stämman 2021
18 februari, 2021

Styrelsens information Januari

Årsstämman

På grund av pandemin och rådande restriktioner kan årsstämman inte genomföras på sedvanligt sätt i Folkets hus. Styrelsen har under­sökt olika alternativ och har till slut landat i att vi måste genom­föra stämman som poststämma. Det innebär att alla beslut kommer att fattas genom poströstning. Information om hur detta går till kommer att delas ut till varje hushåll.

Trädgårdsgrupp

I vår ska vi starta om Grändens trädgårdsgrupp. Vår ambition är att göra Gränden till en blomstrande oas, men för att lyckas med det behöver vi er hjälp – i stort som smått. Kontakta trädgårdsgruppen via mejl till styrelsen.

Grovsoprummet

Föreningens grovsoprum är överbelastat och vi måste alla anstränga oss så att sophanteringen fungerar bättre framöver. Följande saker måste vi tänka på:

  • Följ instruktionerna i soprummet och använd inte vårt grovsoprum till sådant som kan slängas i insamlingen på Ljusnevägen.
  • Kärlen får inte bli överfulla. Är det fullt får du spara ditt skräp till senare eller slänga det någon annanstans.
  • Vik ihop och platta till kartonger.
  • Föremål som inte får plats i kärlen får inte slängas i soprummet – de måste man frakta på egen hand till lämplig återvinningscentral.
  • Klockan 21 låses dörren till soprummet. Lämna inget skräp utanför.

Kom ihåg

…att man inte ska förvara saker i porten eller i andra allmänna utrymmen. Anledningarna är

brandrisk och framkomlighet.

Läs mer på sida 16 i Värt att veta.

Nästa styrelsemöte är
den 10 februari.

Hälsningar styrelsen