Mer information från styrelsen
20 april, 2016
Styrelsens information juni
16 juni, 2016

Styrelsen information maj

Styrelsen information maj

Den blomstertid är kommen och blomlådorna ska hängas på insidan av balkongen.

”ju fler kockar, desto sämre soppa”

Föreningen har avtal med Riksbyggen om skötsel av träd, buskar och grönytor. Även om det kliar i dina gröna fingrar att själv klippa buskar eller träd, snälla, låt bli. Resultatet kan bli helt fel enligt Bozena, som ansvarar för dem. Har du synpunkter på skötseln, ta kontakt med vår trädgårdsgrupp.

Matavfall

Grändens behållare för matavfall finns nu på plats vid K30. Stockholm Vatten kommer inom kort att dela ut behållare för de bruna påsarna till matavfall. Att fästas under diskbänken. Information kommer i din brevlåda.

Tänk på att påsen är av papper, alltså inte lämplig för väldigt blött avfall, t ex sås.

Branden i höghuset

blev ett bra bevis på hur viktigt det är med fungerande brandvarnare. Grannarna hörde brandvarnaren och kunde larma Räddningstjänsten och varna övriga boende i huset. Tack vare den snabba insatsen var branden snart under kontroll, utan att större skador uppstod. Lägenhetsinnehavaren fördes till sjukhus för observation.

Vid eldsvåda i fastigheten (inte i din lägenhet alltså) ska du stanna kvar i din lägenhet, tills Räddningstjänsten ger annan information. I våra betonghus sprids inte elden så snabbt och ditt hem kan vara den säkraste platsen. (Ett tips om du akut måste lämna din lägenhet. Ta, om möjligt, med dig legitimation. Bankkort och annat kan ersättas, men utan giltiga id-handlingar uppstår många problem)