Regler för övernattningsrummet

Vem får boka och använda övernattningsrummet?

Enbart medlemmar i brf Friheten får boka övernattningsrummet, dvs inte andrahandshyresgäster. Bara tillfälliga gäster till medlemmar i föreningen får bo i rummet. Husdjur får inte vistas i rummet.

Ansvar

Medlem som bokat är ansvarig för deposition, städning, återlämning av nyckel, samt eventuella skador eller andra problem som kan uppstå. Medlem som bokat får inte vara bortrest när rummet är uthyrt.

Hur får man boka?

• Bara en bokning i taget. Ny bokning kan göras när den föregående har utnyttjats.
  • Max tre månader i förväg
  • Max tre dagar i följd, utom jul och påsk, då gäller max 2 dagar i följd
  • Man kan lägga till ytterligare nätter – en natt i taget – om lokalen inte blivit bokad senast föregående kväll, dock aldrig mer än totalt en vecka vid samma bokningstillfälle
  • Bokning görs genom att skriva namn, portnummer och telefonnummer på listan. Om någon uppgift saknas är bokningen ogiltig. Skriv med blyerts, det är enklare om det blir ändringar.

Avgift

50 kr per natt, betalas i förskott i samband med att nyckeln kvitteras. Avgift utgår även om rummet inte används, om inte avbokning sker 7 dagar i förväg. Depositionsavgift 500 kr.

Vid utlämning av nyckel annan tid än vicevärdens expeditionstid tillkommer 100:- kontant.

Om nyckeln inte återlämnas återbetalas inte depositionsavgiften och dessutom utgår kostnad för låsbyte.

Tid som rummet får användas

Rummet disponeras från kl 12.00 till kl 12.00 nästa dag.

Övriga regler för rummet

• Rökning i rummet är förbjudet
    Rummet ska städas innan det lämnas