Föreningens lokaler

Föreningslokalen

I Kolbäcksgränd 8A (intill port nr 6), finns en fin träff-/samlingslokal som alla medlemmar får använda utan kostnad. Hit passar portnyckel.

I lokalen finns bl a ett stort rum med bord och stolar och ett något mindre rum med soffgrupp samt ett kök och en toalett. Lokalen bokas genom att man skriver upp sig på listor som finns i lokalen. Regler för lokalen och bokningen finner du i lokalen men även genom via länken här nedanför.

Regler för föreningslokalen

Övernattningsrum

Alla som bor på Kolbäcksgränd har ett extra gästrum. Föreningen har nämligen ett övernattningsrum, som ligger med ingång mellan portarna 8 och 6.

Övernattningsrummet är avsett för tillfälliga besökare hos föreningens medlemmar. Det är inte stort, men där finns en våningssäng vilket gör att två kan sova över. En toalett finns i entrén. Däremot finns ingen dusch och inga kokmöjligheter. Rummet går att boka max 3 nätter i sträck, utom under jul- och påskhelger då man högst får boka 2 nätter. Bokningskalender finns i föreningslokalens entré. Regler för användning av rummet finner du i lokalen samt på länken här nedan.

Regler för övernattningsrum