Om föreningen

Blå-balkongerFriheten är en bostadsrättsförening i Bagarmossen som ligger i sydöstra Stockholm. Föreningen har 260 lägenheter fördelade på 7 hus. Det finns ett antal gemensamma lokaler, till exempel föreningslokal och snickarverkstad, i föreningen. För medlemmarna finns det ett övernattningsrum att hyra. Det finns även ett flertal garage och parkeringsplatser på området för föreningens medlemmar.

Läs mer om våra lokaler och andra utrymmen

Föreningen är ansluten till Riksbyggen som är ett folkrörelseföretag och en kooperativ ekonomisk förening och som hjälper till med förvaltningen av föreningen.

Mäklarbrev

I dokumentet har vi samlat svaren på de frågor ni ställt den senaste tiden. Dokumentet tillsammans med årsredovisning, stämmoprotokoll och skriften Värt att veta bör kunna hjälpa dig i ditt arbete.

Cykelgrupp

I föreningen även en cykelgrupp som har huvudansvaret över de cyklar som finns att låna för boende. Det finns för närvarande (2015) några lådcyklar av olika modeller och en damcykel. De är bokningsbara för föreningens medlemmar. Pröva gärna de olika cyklarna för ärenden och utflykter i närområdet, som miljövänligt alternativ till kortare biltransporter! Lådcyklarna är lämpade för att både barn och last ska kunna åka i den öppna lådan. Cyklarna har inte dubbdäck.

Cyklarna finns parkerade i ett särskilt cykelgarage där bokningslista och instruktioner också finns. Vill du veta mer ta kontakt med cykelgruppen som du når genom e-postadressen cykelpool@brffriheten.se.

Föreningens lådcyklar